Máxima betrokken bij mentaal welzijn studenten: ‘Hoe komt het dat de emmer overstroomt?’

Met videoKoningin Máxima heeft vandaag de Hogeschool Leiden bezocht om met jongeren en bestuurders in onderwijsland te praten over het mentale welzijn van studenten. Want de coronatijd en de huidige prestatiedruk hakken er psychisch flink in bij deze groep.

5 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Het valt me al langer op dat het leven van onze jeugd er niet gemakkelijker en leuker op is geworden terwijl het de enige onbezorgde periode behoort te zijn,ik merkte dat ook bij mijn kinderen en hun vriendenkring
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  Ik denk ook door hele foute beslissingen van diverse foute regeringen. Wat nu gebeurt, bestond vroeger niet.
 • Clara Ramlal

  1 maand geleden
  Natuurlijk! Als je Maxima ziet of spreekt, ben je meteen genezen, De emmer bij Maxtma zal nooit overstromen. Daar waakt de hele hofhouding voor. Wij klootjesvolk staan bloot aan alle grillen van de dag. Niemand die ons een hand uitsteekt. Wellicht werkt een gesprek met Maxtma als medicijn. Dat drukt de zorgkosten en student is van zijn/haar probleem af. 2 vliegen in één klap en iedereen blij!
 • H. Ruitenbroek

  1 maand geleden
  Al die fijne theoretisch opgeleide studenten met twee linkerhanden lopen straks Jan de arbeider, die wel een vakman is, met opgetrokken neus voorbij. Niets weten leidt er blijkbaar toe dat je gaat denken dat je beter bent.
 • Dick van Dijk

  1 maand geleden
  Ja,daar lijkt Maxima mij ook echt de aangewezen persoon voor,kom op zeg🤫