Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

‘Mensen denken dat ik de hele dag trio’s heb’

Podcast Over de LiefdeIn de podcastserie Over de liefde praat AD-columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestjerelatie nog wel van deze tijd? In de vierde aflevering praat Debby met cabaretier Kirsten van Teijn (32) over haar bijzondere relatievorm: ‘Ik heb een monogame relatie met een man en een vrouw’.

19 reacties

 • Dolly J. de Groot

  8 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Kom op zeg, je leeft je toch eigen leven of dat het m/v of mmv/v of m/vv is. Vragen anderen aan jou hoe zij moeten leven, nee toch?
 • pjnt van schijndel

  8 maanden geleden
  Ik ben over het algemeen erg progressief en vind dat iedereen moet kunnen doen en laten wat diegene wil, mits legaal natuurlijk, ECHTER... de liefde... allemaal prachtig, geweldig, spannend, prikkelend, geil en of het nou solo of in een gangbang is... doe wat je moet doen, maar zorg er wel voor de evt. kinderen in een relatie niet de dupe worden van pa's of ma's escapades..
 • Hans de Bruin

  8 maanden geleden
  @Peter de Jong; Laat ieder zijn ding doen, zolang hij/zij jou niet verplicht zijn/haar manier van leven over te nemen. Respecteer elkaars keuzes, leven en laten leven! En waarom nou meteen trio's? Het hoeft ook helemaal niet zo te zijn dat de 2 partners ook bisexueel zijn. @Henny Gerritsen...op alles zijn uitzonderingen te vinden...en die bevestigen de regel.
 • Norbert Schooten

  8 maanden geleden
  Een open relatie heeft niets met liefde te maken, het gaat allemaal om lust. Als je echt van iemand houd dan zul je die persoon nooit willen delen met een ander , en dan geef je je eigen lichaam ook niet weg aan een ander. Betekent gewoon begin van het einde
 • Jan Willem Roos

  8 maanden geleden
  Lijkt mij erg vermoeiend. Maar, ieder zijn hobby.
 1. Lale Gül over de liefde: ‘Vreemdgaan vind ik niet erg. Ik ken dat gevoel van jaloezie niet’
  Podcast Over de Liefde

  Lale Gül over de liefde: ‘Vreemdgaan vind ik niet erg. Ik ken dat gevoel van jaloezie niet’

  In de gloednieuwe serie Over de liefde praat AD+R-columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestjerelatie nog wel van deze tijd? En, wat moeten we doen en laten om liefde te vinden? In de derde aflevering praat Debby met schrijfster Lale Gül over vrijheid, daten en monogamie. ,,Zelfs David Beckham zou me gaan vervelen.”