Michel Buket rent nu moeiteloos de trappen in zijn flat op en neer.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Buket rent nu moeiteloos de trappen in zijn flat op en neer. © Pim Ras Fotografie

Michel woog bij het begin van corona 127 kilo, ging sporten en is nu leefstijlcoach

KeerpuntHeeft het pandemietijdperk, dat we met al z’n ellende beetje bij beetje achter ons laten, ook voor iets positiefs gezorgd? In de serie Het Keerpunt brengen we de komende tijd verhalen van mensen die hun leven ingrijpend op de schop namen. Vandaag: de ommekeer van Michel Buket (58). Van dagelijks twee flessen rode wijn naar water.

3 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Beste Imka Smit, Het is nooit te laat om te starten, en heb je hulp nodig? Check de social media en je komt mij tegen. Of vraag mijn email bij de redactie. Ga ervoor! Sportieve groet, Michel Buket
 • jan van Blitterswijk

  2 maanden geleden
  @Michel je bent goed bezig. Moet zelf het roer hoognodig ook nodig omgooien. Rook al jaren een pakje half zware en drink een fles Wodka per dag. Geld voor de sportschool schiet er zodoende bij in.
 • imka smit

  2 maanden geleden
  Dan heb je karakter. Dat mis ik bij mezelf
 1. Rebecca verhuisde door corona: ‘Ik kan mijn werk net zo goed op een studeerkamer bij mijn vader doen’
  PREMIUM
  Keerpunt

  Rebecca verhuisde door corona: ‘Ik kan mijn werk net zo goed op een studeerka­mer bij mijn vader doen’

  Heeft het pandemietijdperk, dat we met al z’n ellende beetje bij beetje achter ons laten, ook voor iets positiefs gezorgd? In de serie Het Keerpunt brengen we de komende tijd verhalen van mensen die hun leven ingrijpend op de schop namen. Vandaag: Rebecca Groenhuis (50) uit Utrecht die een drastische stap nam. Zij trok bij haar 81-jarige vader in het Brabantse dorpje Teteringen in.