Micro-cheating gaat verder dan onschuldig flirten: ‘een beetje’ vreemdgaan ondermijnt je relatie ook

VIDEOVreemdgaan is niet altijd seksueel van aard. Als jij veel aandacht hebt voor anderen, kan dat ‘micro-cheating’ zijn. Is dat onschuldig? ,,Het was afleiding om mezelf niet helemaal te hoeven geven in mijn relatie’’, zegt Martina (35).

26 reacties

 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Ps en dat maakt je partner altijd nummer 1 in mijn ogen. Niet zijn bed prestaties en zijn uiterlijk (die zijn altijd vergankelijk als we ouder worden)
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Sunny een relatie is meer dan lekkere seks en knap uiterlijk. We worden ouder er zullen altijd mensen zijn die jonger knapper en lekkerder zijn. Als je relatie daarop gebaseerd is ben je inderdaad makkelijk vervangbaar. Maar juist waar het lastig wordt wat je van die ene accepteert of van gaat houden. Daar heb je liefde nodig om verschillen te overbruggen. Daar groeit iets tussen 2 personen en duurt jaren voor je dat weer met iemand hebt opgebouwd.
 • Charlotte Bourjois

  1 jaar geleden
  Christina: ik snap je wel, er zijn ook open huwelijken tenslotte! Ook prima; maar zelfs dan kan je beter niet vertellen dat je laatste scharrel veel beter in bed was dan je man; hij eindigt met een deuk in z'n ego. Of stel je man verteld jou dat hij fantastische seks heeft gehad met een jonge, veel mooiere vrouw dan jou en dat hij haar nog vaak gaat zien. Ik geloof niet dat er een vrouw is die zegt: ga vanavond naar die supersexy meid van 19. Welnee. Mensen willen op nr.1 staan voor hun partner!
 • janneke Jansen

  1 jaar geleden
  @geert, volkomen gelijk, de normen en waarden zijn totaal over boord. Vanavond op tv progamma over prostitutie, of dat ook al de normaalste gang van zaken is, om te laten zien dat vrouwen dat vrijwilligerswerk vinden. Hier ervaring deskundige nou het heeft heel wat tranen gekost dat hier ook zo.n persoon dacht dat het normaal was een prostitutie te bezoeken, dat was toch geen ontrouw. Nu daar denk ik toch helaas anders over. Stiekem thuis werken, en de rest laat zich raden, en cash natuurlijk
 • Kroon

  1 jaar geleden
  Kan Grieks drama worden als de ander je wilt maar jij wilt geen verandering in je leven. Vrijblijvendheid is dan weg.