Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (35). Ze is moeder van Olivia (29) en Sam (25) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 14 en 12.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (35). Ze is moeder van Olivia (29) en Sam (25) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 14 en 12. © Jeannette Huisman

Omikron is toch zo besmettelijk, waarom heb ik niemand aangestoken?

ColumnHeleen van Royen schrijft wekelijks over haar persoonlijk leven. Deze week heeft de schrijfster een positieve Covidtest in handen. 

41 reacties

 • A Oblomova

  4 maanden geleden
  Heel fijn dat deze variant voor de meeste geïnfecteerden super meevalt! Ik en mijn 3 volwassen huisgenoten zijn echter allemaal volledig ingeënt en ‘geboosterd’ en desalniettemin positief getest. En toch ook allemaal behoorlijk ziek, van een milde verkoudheid zou ik niet willen spreken. Wel is het bij ieder anders, echter allemaal behoorlijke nare hoest, ook erge misselijkheid en buikklachten.
 • Maria Yvonne Franssen

  4 maanden geleden
  @Beppie Janssen Neen, dat klopt, het was begin oktober 2020. Ik kon mijn broer en gezin toen niet bezoeken voor zijn verjaardag wegens klachten. De dag erna lag zijn vrouw in het ziekenhuis met dubbele longontsteking voor 8 dagen. Mijn broer en zonen slechts lichte symptomen als een licht griepje. Het ging toen om covid19 en niemand was toen gevaccineerd. Dus ook deze variant was niet voor iedereen gevaarlijk. Dank u voor uw oplettendheid.
 • Jan Pieter Groeneveld

  4 maanden geleden
  `Gewoon HET mondkapje dragen en minimaal 2 meter afstand bewaren schatje. Dan is er niets aan de hand. Oom Mark loopt dat nu al twee jaar te roeptoeteren. O ja. In huis goed ventileren. Helpt ook geweldig.
 • JOHN MULDER

  4 maanden geleden
  John Mulder Inderdaad @ Menno Soest. Dat niveau ongeveer.
 • de Kooker

  4 maanden geleden
  @Menno Soest. Ijzersterke reactie. 🤣👍Appen in de auto is toch zo gevaarlijk? Waarom heb ik dan nog nooit iemand doodgereden? Dát niveau ongeveer.