Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Debby Gerritsen

Over de liefde: ‘Veel seks hebben is belangrijk, dan pas weet je wat je lekker vindt’

PodcastIn de gloednieuwe podcast Over de liefde van het ADR gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje-relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? Deze week praat Debby met journalist en feminist Milou Deelen over seks en hoe belangrijk het is om veel te experimenteren. ‘Zo weet je wat je wilt en wat je fijn vindt binnen je relaties – of die nou lang of kort duren’.

11 reacties

 • Wilma Lutz

  2 jaar geleden
  Op sex rust nog steeds een groot taboe,mensen praten er niet graag over,als je man of partner bv al jaren impotent is en je dus als vrouw zijnde dus al jaren onvrijwillig geen sex krijgt,dan mag en kan je daar niet over praten,een lover is uit den boze. Of anders om,als je vrouw jou al jaren weigerd ,wat zijn dan voor de man de opties? Naar de hoeren? Word tijd dat we in ons land wat minder preuts zijn en acepteren dat een goed sexleven er in het leven bij hoort,word je gelukkig van . W.lutz
 • Ruud Spermon

  2 jaar geleden
  Ik ben bijna 60 en heb nooit een relatie gehad. Ik ben een huisje-boompje-beestje type. Sex kan je overal vinden: niet mijn ding. Nu zes jaar zonder sex (met een ander). Dat is een keuze en ik ben er niet minder gelukkig om. Toch hoop ik nog een maatje tegen te komen.
 • K Alberts

  2 jaar geleden
  Wat je in de slaapkamer moet je privé houden.
 • Van Rossem

  2 jaar geleden
  Ze haalt me de woorden uit de mond.
 • Valentijn Kappers

  2 jaar geleden
  Hoezo veel sex hebben om te weten wat je lekker vindt? En wat is veel sex? Ik weet wat ik lekker vind en dat vond ik het al ten tijde dat ik heel wat minder sex had dan tegenwoordig. Je moet alleen de juiste partner hebben die ook van "dat soort sex" houdt.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.