Samantha Gooding.
Volledig scherm
Samantha Gooding. © Eigen foto

Samantha deelt rake boodschap over de zorg na cliëntbezoek buiten werktijd: 'Ouderen verdienen meer aandacht’

Jarenlang werkte ze in de HR, maar haar hart lag bij de zorg. Toen corona uitbrak, riep de plicht. Sindsdien heeft Samantha Gooding (34) haar eigen wijkteam. De hoge werkdruk zorgt er alleen soms voor dat ze weinig tijd heeft voor een praatje met haar cliënten, terwijl die dat juist zo fijn vinden. Op LinkedIn deelt ze hoe ze hen toch die extra aandacht geeft. En dat leidt tot veel reacties.

8 reacties

 • Leny van der Ham

  1 jaar geleden
  Wat een reactie Rob Bosma. Deze mevrouw bezoekt de oudere dame in haar vrije tijd staat er. Om te blijven hangen daar is geen tijd voor dat klopt. Toch heb ik een tijdje terug ook hulp nodig gehad,ze bleven net iets langer dan nodig,en nee ik ben niet piep en niet oud,en niet eenzaam. En ja,het is jammer dat er weinig tijd voor is een beetje menselijkheid. Een pluim voor deze mevrouw die er wel haar tijd aan geeft.
 • . Bries

  1 jaar geleden
  Maar hoe komen we erachter dat iemand eenzaam is? Ze blijven meestal binnen. Ik zou wel eens een keertje langs kunnen gaan.
 • Willem van der Velde

  1 jaar geleden
  Geweldig , hier word ik zo blij van. Heel goed bezig met jullie team. Zorgen, echt met je hart. Respect ,ga zo door!!!!! Jantine
 • Rob Bosma

  1 jaar geleden
  Het is niet de bedoeling dat er koffie wordt gedronken en praatjes worden gehouden. Het is de bedoeling dat de patient zoveel mogelijk verschillende medewerkers over de vloer krijgt die super efficient die kousen zsm aantrekken en doorgaan!!!! Die praatjesmakerij is niet meer van deze tijd. Mevrouw organiseert zelf maar haar praatjes. Daar hoeft de overheid toch niet voor te betalen. Kijk eerst eens naar Voorliggende Voorzieningen! Strak plannen en door, door, door. T geld is op beste mensen.
 • Nieuwboer

  1 jaar geleden
  Zo fijn dat het eens benoemd wordt dat tijd en aandacht juist een intensievere zorgvraag kunnen voorkomen, maar helaas is het wel zo dat doordat zoveel zorgmedewerkers in hun eigen tijd de gaten dichtlopen er vanuit de zorgverzekeraars en soms ook het hogere management wordt gedacht: "zie je wel, het gaat prima zo, dus er hoeven geen extra handen aan het bed, of werkdrukverlaging ingezet te worden. Misschien kan er zelfs een kleine bezuiniging plaatsvinden..". Jaren aan den lijve ondervonden..
 1. Wouter en Stefanie verloren hun neustussenschot door cocaïne: ‘Kwamen plots vel en bot uit mijn neus’
  PREMIUM
  met video

  Wouter en Stefanie verloren hun neustussen­schot door cocaïne: ‘Kwamen plots vel en bot uit mijn neus’

  ,,Als u zo doorgaat, rot uw neus volledig weg”, waarschuwde de dokter. Ex-gebruikers Stefanie (34) en Wouter vertellen hoe ze te horen kregen dat hun cocaïnegebruik hun neustussenschot deed wegrotten en welke complicaties dat met zich meebrengt. Neus- keel- en oorartsen zien opvallend meer patiënten met zware neusklachten door cocaïne. ,,Schade kan vanaf één keer of pas vanaf de honderdste keer ontstaan.”
 2. Annemarie betaalt voor vrouw die boodschappen niet kan betalen en inspireert het internet

  Annemarie betaalt voor vrouw die boodschap­pen niet kan betalen en inspireert het internet

  ,,Dan moet ik thuis even iets naar mezelf overmaken. Ik haal het zo op”, met die woorden verliet een vrouw vorige week de supermarkt in Ermelo. Annemarie Dekker (45) stond achter haar en moest gelijk denken aan de tijden waarin ze zelf met moeite de financiële eindjes aan elkaar knoopte. Op LinkedIn deelt ze hoe ze de vrouw een handje hielp en dat verhaal krijgt een bijzonder mooi staartje.