Speciale kliniek nodig voor langdurige klachten na corona

onderzoekPatiënten met langdurige klachten na een coronabesmetting zouden in de toekomst behandeld moeten worden in een nieuw op te richten kliniek. Daarvoor is patiëntenorganisatie C-support in gesprek met het kabinet. Steeds duidelijker wordt dat de ene long covid-patiënt de andere niet is, dat long covid diverse oorzaken kent en dat patiënten meerdere behandelingen nodig hebben.

26 reacties

 • Jeanne Opdam

  4 dagen geleden
  Helaas kan ik niet meer werken vanwege enorme vermoeidheid en concentratie stoornissen. Na bijna 48 dienstjaren bij mijn werkgever in de gezondheidszorg nu volledig afgekeurd. Een klap die ik nog aan het verwerken ben. Ik wilde zo graag blijven werken, mijn passie om jonge mensen op te leiden binnen de zorgsector blijft, de energie is echter beperkt. Kijk nu met mijn werkgever wat de mogelijkheden zijn. Ik wil mijn 50 dienstjaren vol maken!!!
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  @M. Kok Zo is het
 • M. .Kok

  2 maanden geleden
  @ H Peters en M Waarhold. Blijft toch een dingetje. Dat " wij" ons niet gek laten maken. En niet alles voor zoete koek slikken. Maar vooral nog altijd zelf blijven nadenken. Hele fijne dag !
 • Frenklin van Dartel

  2 maanden geleden
  Heel goed om een specifiek ziekenhuis op te zetten maar wat lees je dan even wat eerder. duizenden banen gaan verloren in de zorgsector, Blijft er nog wel personeel over om ziekenhuizen te bemannen met dit falend beleid. En tegen degene die te dikke mensen of mensen aanvallen die naar de dokter gaan. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Een vingertje naar iemand wijzen is o zo simpel zonder naar je eigen te kijken. Hoop dat deze kritikasten nooit iets krijgen of naar een dokter moeten.
 • J Zeeman

  2 maanden geleden
  @M. Kok , @H Peters: Jullie hoeven het ook niet met mij eens te zijn, verwacht ik al lang niet meer. Er zijn dan wel meer mensen met obesitas in het ziekenhuis terecht gekomen, maar niet iedereen met Covid-19 en nu nog steeds zware problemen kwamen in het ziekenhuis. Ik ken ze die gewoon thuis uitziekten maar een jaar later nog steeds de gevolgen ondergaan. Maar ja, jullie zouden de Spaanse griep ook een onzin verhaal hebben gevonden: "Ik ben niet ziek, dus niet zeuren".