Tila Pronk, wetenschapper in de liefde op de Tilburg University.
Volledig scherm
PREMIUM
Tila Pronk, wetenschapper in de liefde op de Tilburg University. © Bo Fasel

Tilburgse Tila weet alles over Tinder: ‘Als je zoveel keuze hebt, komt de lat steeds hoger te liggen’

Waarom wordt iemand eigenlijk verliefd op een ander? Dat is de heilige graal waar Tila Pronk naar zoekt. En of die vonk nou overspringt op Tinder of RTL4, dat doet er niet toe. ,,Liefde is minder ongrijpbaar dan veel mensen denken.”

16 reacties

 • Op 't Einde

  2 maanden geleden
  Als je de zelfde achtergrond hebt,en elkaar de ruimte geeft en liefde en geluk deelt. Samen opbouwen(huis)vakanties en elkaar zeggen wat fijn om samen oud te worden en delen in geluk samen met de kinderen. Het kan ook zomaar afgelopen zijn door overlijden van je vrouw en toch terug kijken wat hadden we het toch fijn na 50 jaar bij elkaar.
 • AD Redacteur

  2 maanden geleden
  Op deze pagina mag je zoals je gewend bent reacties achterlaten, maar vanwege de zomerperiode modereren wij iets minder vaak. Reacties achtergelaten na 22:00 worden de volgende dag na 14:30 bekeken. Bedankt voor je geduld!
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Mijn lat ligt niet hoog maar ze willen tegenwoordig maar een ding iemand met genoeg geld.En ze zoeken mekaar op, als je dat niet hebt willen ze maar een ding!Geldwolven zoeken mekaar op,ze vragen gelijk naar je status!!
 • E.W. van Delft

  2 maanden geleden
  Na een ontmoeting of chatcontact blijkt het gras altijd groener te zijn bij de buren.
 • Xiao Neng

  2 maanden geleden
  Als man heb in mijn vrijgezellentijd heel veel dates gehad. Vrouwen die dan meteen begonnen met wat voor werk doe je, wat verdien je en welke auto heb je heb ik altijd meteen afgedaan als geldkippen en de date beeindigd.