Volledig scherm
De 17-jarige Clarissa Scholten uit Gouda wordt sinds donderdag vermist. © Privéfoto

17-jarige Clarissa Scholten uit Gouda vermist

De 17-jarige Clarissa Scholten uit Gouda wordt sinds donderdag vermist. Haar ouders en vriendinnen maken zich ernstige zorgen, omdat ze niks meer hebben gehoord van Clarissa. 

Clarissa komt uit Gouda, maar woont in een woongroep van Horizon in Alphen aan den Rijn. Vandaar vertrok zij donderdagmiddag om naar haar werk te gaan. Daar is ze echter nooit aangekomen. Eerder deze week was ze ook al weggelopen, maar liet ze haar ouders weten waar ze was en ze kwam na een dag weer terug.

Nu heeft ze niks meer van zich laten horen. ,,Ze heeft iedereen geblokkeerd", vertelt haar moeder Angelique Scholten. ,,Sinds vanavond staat ook haar telefoon uit." Zij maakt zich vreselijke zorgen. De ouders van Clarissa denken dat hun dochter in Den Haag of Dordrecht is. Ze hebben contact met de politie in Gouda en Alphen gehad. ,,Ik ben de hele dag aan het bellen. We hebben nog niks concreets."

Ook vriendinnen van Clarissa zijn naar haar op zoek. Zij plaatsten een oproep op Facebook en hebben contact gehad met Vermiste Kinderen Nederland. Via YouTube is er ook een filmpje verspreid met de oproep om naar Clarissa uit te kijken.

Ilse Geurts

DELEN A.U.B Hoi iedereen, Gisteren is er een hele goede vriendin van mij weg gelopen van rijnhoven in alphen a/d reijn, ze heeft toen de trein gepakt naar den haag. We weten dat ze savonds nog in...

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Gouda en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Gouda