Volledig scherm
Tijdens het Culifeest kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. © Sandra Zeilstra

Andere locatie voor Culifeest Gouda 2018

UpdateHet Culifeest Gouda 2018 vindt dit jaar niet plaats op het GOUDasfalt terrein. Het feest wordt verplaatst naar de voormalige driving range van Golfclub IJsselweide.

De organisatie noemt problemen met het elektronisch betaalsysteem gedurende de afgelopen twee edities als een van de redenen voor het feit dat het Culifeest in 2018 wat kleiner wordt opgezet dan in het verleden. ,,Door problemen met het elektronisch betaalsysteem hebben we veel geld verloren", vertelt de voorzitter van de Stichting Gouda Culinair Maurice Camfferman. ,,We proberen dit geld nog steeds terug te krijgen. Mede door deze problemen hebben we er voor gekozen om het evenement wat kleiner op te zetten."

Toekomst

Daarnaast is het vertrouwde GOUDasfalt terrein niet beschikbaar op de voor het Culifeest geplande data. ,,Daarom hebben we gekozen voor een andere locatie", zegt Camfferman. ,,Na afloop gaan we evalueren en kijken of we in 2019 voor dezelfde locatie kiezen of het evenement ergens anders gaan organiseren. Maar het zit er niet in dat we in de toekomst nog terugkeren op het Goudasfalt terrein."

Het evenement duurt in 2018 ook maar twee in plaats van drie dagen. De zogenoemde BusinessNight van Culifeest Gouda 2018 vindt op donderdag 6 september plaats. Een dag later zijn bezoekers welkom op het het terrein van de voormalige driving range van Golfclub IJsselweide. Tijdens het Culifeest worden er onder meer allerlei gerechten en wijnen geserveerd en voor entertainment gezorgd. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over de precieze invulling van de vrijdagavond.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Gouda en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Gouda