Gouda,
Vorig jaar waren de kaaswafels op de Kaasmakrt Annet van der Klugt-Vreeswijk niet aan te slepen. Nu is het het tegenovergestelde en heeft ze van de vrije tijd gebruik gemaakt naar haar onderzoek van de houdbare kaaswafel.
Volledig scherm
PREMIUM
Gouda, Vorig jaar waren de kaaswafels op de Kaasmakrt Annet van der Klugt-Vreeswijk niet aan te slepen. Nu is het het tegenovergestelde en heeft ze van de vrije tijd gebruik gemaakt naar haar onderzoek van de houdbare kaaswafel. © Sandra Zeilstra

Annet zegde baan op om kaaswafels groot te maken, en toen kwam corona: ‘Heb wel een traantje gelaten’

Hoe is het nu met?Rijendik stonden de klanten vorig jaar op de Goudse kaasmarkt soms voor de kraam van Annet Vreeswijk. Haar kaaswafels vallen in de smaak bij toeristen van over de hele wereld, maar ook steeds meer Gouwenaars weten het hartige alternatief op de aloude stroopwafel te waarderen. Na het annuleren van de wekelijkse kaasmarkt vanwege het coronavirus liet Vreeswijk een traantje, maar ze zit niet stil. Gisteren begon de zoektocht naar een houdbare kaaswafel.

In samenwerking met indebuurt Gouda