Dinsdagavond 23 februari rond 21.45 uur was brand ontstaan in een auto op de parkeerplaats aan de Bernadottelaan in Gouda.
Volledig scherm
Dinsdagavond 23 februari rond 21.45 uur was brand ontstaan in een auto op de parkeerplaats aan de Bernadottelaan in Gouda. © AS Media

Autobrand Gouda door omwonenden in de kiem gesmoord: twee arrestaties

updateKordaat optreden van bewoners heeft dinsdagavond rond 21.45 uur voorkomen dat aan de Bernadottelaan in de wijk Oosterwei een auto is uitgebrand. Met een poederblusser wisten zij de brand aan de zijkant van de auto snel te doven.

 1. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
  PREMIUM

  Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

  Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’
 2. Grarda (60) stopte na burn-out met werken en trok de natuur in: ‘Ben weer helemaal opgebloeid’
  PREMIUM
  in beeld

  Grarda (60) stopte na burn-out met werken en trok de natuur in: ‘Ben weer helemaal opgebloeid’

  ,,Kijk, dat wandelpad heb ik volgegooid met houtsnippers. En zie je dat boompje daar? Die is ernstig ziek en zijn we nu aan het omzagen.” Met een stralende glimlach loopt Natuurmonumenten-vrijwilligster Grarda Vogelaar deze ochtend rond in natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen. Twee keer per week verruilt ze haar gympen voor rubberen tuinlaarzen en trekt ze de bossen en polders in om noodzakelijk onderhoud te plegen.

In samenwerking met indebuurt Gouda

 1. Zeventien aanhoudingen bij demonstratie Museumplein
  Play

  Zeventien aanhoudin­gen bij demonstra­tie Museump­lein

 2. Ziyech kan Chelsea niet aan winst helpen tegen United
  Play

  Ziyech kan Chelsea niet aan winst helpen tegen United