Een ernstig ongeluk met twee vrachtwagens op de A20 van Gouda naar Rotterdam
Volledig scherm
Een ernstig ongeluk met twee vrachtwagens op de A20 van Gouda naar Rotterdam © AS MEDIA

Bestuurder van vrachtwagen zwaargewond na ernstig ongeval A20 ter hoogte van Nieuwerkerk

UPDATEDe A20 is vanochtend weer opengegaan, na het ernstige ongeval van gisteravond. Dat laat Rijkswaterstaat weten. De bestuurder van een vrachtwagen is zwaargewond geraakt bij een ongeval op de A20 van Gouda naar Rotterdam, ter hoogte van Nieuwerkerk.

Het ongeval vond gistervanavond rond 19.15 uur plaats. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn op het ongeluk afgekomen. De brandweer meldt dat er in elk geval één persoon zwaargewond is overgebracht naar het ziekenhuis. Over eventuele andere slachtoffers is momenteel nog niks bekend.

Het ongeval zorgt voor chaos op de A20 in de richting van Gouda naar Rotterdam. De A20 in de richting van Rotterdam is inmiddels afgesloten vanwege de enorme ravage, waarschijnlijk tenminste tot middernacht. Het verkeer in die richting moet omrijden via Den Haag. Er liggen diesel en brokstukken van de vrachtwagens verspreid over alle rijbanen. 

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

  1. Toekomst Gouds koekjesicoon Punselie ongewis door corona: ‘Weet niet hoe we uit de strijd komen’
    PREMIUM

    Toekomst Gouds koekjesi­coon Punselie ongewis door corona: ‘Weet niet hoe we uit de strijd komen’

    De toekomst van Punselie is door de coronacrisis zeer onzeker geworden. Nu de vliegtuigen van de KLM aan de grond blijven, valt een belangrijke afnemer van de koekjes vrijwel weg. Tel daarbij op dat de Goudse fabriek niet in aanmerking komt voor landelijke noodsteun en dat directeur Ronald Punselie (68) door zijn leeftijd geen lening meer wil aanvragen, dan is het duidelijk: het Goudse wafeltjesicoon zit in een hele moeilijke situatie.

In samenwerking met indebuurt Gouda