De harde kern van Brasserie Springer: kok Sander Agterberg, souschef Jelmer Mourik, eigenaar/inspiratiekok Per Boerefijn en gastvrouw/sommelier Margot Boerefijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De harde kern van Brasserie Springer: kok Sander Agterberg, souschef Jelmer Mourik, eigenaar/inspiratiekok Per Boerefijn en gastvrouw/sommelier Margot Boerefijn. © Frank de Roo

Brasserie Springer is per definitie een hoogspringer

Gouden Pollepel'Jacob op de erwt' en het 'rokerige makreeltje' brengen al genot. Bij de hoofdgerechten vallen we volledig stil. Niet alleen de keuken presteert top. De bediening is een toonbeeld van gastvrijheid. Deze brasserie is een hoogspringer.

  1. Aangename temperaturen, maar wel veel buien
    Play

    Aangename temperatu­ren, maar wel veel buien

  2. Prullenbakvaccin.nl wil prikverspilling tegengaan
    Play

    Prullenbakvaccin.nl wil prikver­spil­ling tegengaan