De harde kern van Brasserie Springer: kok Sander Agterberg, souschef Jelmer Mourik, eigenaar/inspiratiekok Per Boerefijn en gastvrouw/sommelier Margot Boerefijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De harde kern van Brasserie Springer: kok Sander Agterberg, souschef Jelmer Mourik, eigenaar/inspiratiekok Per Boerefijn en gastvrouw/sommelier Margot Boerefijn. © Frank de Roo

Brasserie Springer is per definitie een hoogspringer

Gouden Pollepel'Jacob op de erwt' en het 'rokerige makreeltje' brengen al genot. Bij de hoofdgerechten vallen we volledig stil. Niet alleen de keuken presteert top. De bediening is een toonbeeld van gastvrijheid. Deze brasserie is een hoogspringer.

In samenwerking met indebuurt Gouda

  1. Roel als 'deepfake' de straat op: zó reageren voorbijgangers
    Play

    Roel als 'deepfake' de straat op: zó reageren voorbijgan­gers

  2. Grappen Trump tijdens kalkoenspeech in 2018 blijken 'profetisch'
    Play

    Grappen Trump tijdens kalkoen­speech in 2018 blijken 'profetisch'