Archieffoto. Actie door sympathisanten bij de rechtbank in Den Haag, waar maandag een deel van het kort geding diende dat de gemeente Bodegraven heeft aangespannen tegen drie complotdenkers.
Volledig scherm
Archieffoto. Actie door sympathisanten bij de rechtbank in Den Haag, waar maandag een deel van het kort geding diende dat de gemeente Bodegraven heeft aangespannen tegen drie complotdenkers. © ANP

Complotdenkers ‘pedonetwerk’ vinden ook wrakingskamer niet objectief: wéér wrakingsverzoek

Complotdenkers Micha Kat en Joost Knevel die de rechter hebben gewraakt in een geding over een ‘pedonetwerk’, vermoeden dat hun verzoek om die rechter te vervangen niet objectief wordt bekeken. En dus wraken zij de wrakingskamer. 

  1. Bewoners en scholieren strijden tegen hardrijders in Zuidplas: ‘Een aantal mensen rijdt hier honderd!’
    PREMIUM

    Bewoners en scholieren strijden tegen hardrij­ders in Zuidplas: ‘Een aantal mensen rijdt hier honderd!’

    Te hard rijden in 30 kilometerzones in Zuidplas moet aangepakt worden. Dat vindt Veilig Verkeer Nederland afdeling Zuidplas. Dinsdag is daarom een nieuwe verkeersactie van start gegaan. Samen met scholieren en bewoners worden laserguncontroles gehouden en stickers geplakt. Om te beginnen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Doel: een extra aandachtsprikkel voor bestuurders om zo hun snelheid terug te brengen.