Volledig scherm
Overval Driewegplein Gouda © Remco Gerritsen

Coop in Gouda overvallen, twee verdachten op de vlucht

updateDe Coop op het Driewegplein in Gouda is vanavond overvallen, waarbij een winkelmedewerkster gewond is geraakt. Op Burgernet wordt opgeroepen uit te kijken naar twee personen die er mogelijk iets mee te maken hebben. Een politiehelikopter en een speurhond zoeken mee.

Wat zich precies heeft voorgedaan, is nog niet bekend. Een getuige wist te vertellen dat een medewerkster van de winkel gewond is geraakt aan haar hoofd. Zij zou met een pistool zijn geslagen. De vrouw wordt op het moment nagekeken door ambulancepersoneel. Ze hoeft niet mee naar het ziekenhuis.

Over eventuele verdachten is nog niets bekend. Op Burgernet staat een signalement van twee personen die met de overval te maken hebben. Het zou gaan om twee jongens die donkere kleding aan hebben met capuchon. Ook droegen ze een wit masker. Ze gingen er lopend vandoor. Aangeraden wordt om ze niet te benaderen, maar de politie te bellen. 

Vorig jaar ging het ook al eens mis bij de Coop. Toen sloegen uit het niets bij een 20-jarige Hilversummer de stoppen door en sloeg hij volgens het OM een medewerker tegen de grond. Hij moest zich laten behandelen in een psychiatrisch ziekenhuis

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Gouda