De folder van de Gereformeerde Gemeente in Nederland, verspreid door vrijwilligers van de Rehobothkerk in Gouda. Vijftienduizend huishoudens kregen de folder door de brievenbus.
Volledig scherm
PREMIUM
De folder van de Gereformeerde Gemeente in Nederland, verspreid door vrijwilligers van de Rehobothkerk in Gouda. Vijftienduizend huishoudens kregen de folder door de brievenbus. © Sandra Zeilstra

‘Corona is een straf van God’: brievenbusfolder van kerk doet wenkbrauwen fronsen

‘Corona is een straf van God’, maar ook ‘De coronacrisis is een teken van Gods goedheid’, die de wereld ‘dringend oproept tot bekering’. De tekst in een folder van de Gereformeerde Gemeente in Nederland aan de Gerbrandyweg deed afgelopen week de wenkbrauwen fronsen in Goudse huishoudens. Met negatieve reacties tot gevolg. 

 1. Er is nog altijd hoop op wat voetbalduels voor de zomer: ‘Geen lid om te lummelen’
  PREMIUM

  Er is nog altijd hoop op wat voetbaldu­els voor de zomer: ‘Geen lid om te lummelen’

  Door de reguliere competities is reeds een streep gezet. Clubs hoopten lange tijd in alternatieve competities toch nog wat wedstrijden te spelen dit seizoen, maar de tijd begint te dringen. Vrijdag maakte de KNVB de speeldagen voor de Regio Cup bekend, maar tal van clubs zetten ook eigen competities op. Hoewel het al april is en de zomerstop nadert, hebben enkele voetballers en trainers nog goede hoop op het spelen van enkele duels voor de zomer.

In samenwerking met indebuurt Gouda

 1. Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen
  Play

  Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen

 2. Britse Lagerhuis herdenkt prins Philip: 'In Landrover die hij zelf ontwierp naar zijn laatste rustplaats'
  Play

  Britse Lagerhuis herdenkt prins Philip: 'In Landrover die hij zelf ontwierp naar zijn laatste rustplaats'