Omwonenden maken zich zorgen over de verkeersveiligheid aan de Kromme Mijdrecht door de niet aflatende stroom wielrenners, motoren en auto’s bij mooi weer.  Den Haag moet zich meer bemoeien met motoroverlast.
Volledig scherm
Omwonenden maken zich zorgen over de verkeersveiligheid aan de Kromme Mijdrecht door de niet aflatende stroom wielrenners, motoren en auto’s bij mooi weer. Den Haag moet zich meer bemoeien met motoroverlast. © Marnix Schmidt

‘Den Haag moet zich meer bemoeien met motoroverlast’

Den Haag moet zich meer bemoeien met motoroverlast. Dat vinden Tweede Kamerleden Chris van Dam en Wytske Postma. Gemeenten worstelen volgens hen nu nog vaak met overlast van motoren en weten niet goed hoe ze het een halt kunnen toeroepen.

  1. Cor (61) ketende zich vast aan auto van minister Van Nieuwenhuizen: ‘Ik zal niet stoppen tot we minder vliegen’
    PREMIUM
    hoe is het nu met?

    Cor (61) ketende zich vast aan auto van minister Van Nieuwenhui­zen: ‘Ik zal niet stoppen tot we minder vliegen’

    In de rubriek Hoe is het nu met? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: ‘klimaatgekkie’ Cor Mastwijk (61), die zich acht maanden geleden vastketende aan de dienstauto van minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur. De inwoner uit Vinkeveen was de toenemende Schipholvluchten meer dan zat. ,,Ik had verwacht dat ik de gevangenis in moest.”

In samenwerking met indebuurt Gouda