Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Digitale coronapas ingewikkeld? In Gouda kun je binnenkort een papieren versie aanvragen

De digitale coronapas met QR-code te ingewikkeld? Binnenkort kunnen inwoners van Gouda ook een papieren versie aanvragen in het Huis van de Stad. 

 1. De muurschildering van Ida wordt straks door tienduizenden mensen gezien, en er zit een boodschap achter
  PREMIUM

  De muurschil­de­ring van Ida wordt straks door tienduizen­den mensen gezien, en er zit een boodschap achter

  Haar werk hangt niet weggestopt in een stoffig museum. Binnenkort glijden de ogen van tienduizenden bezoekers van het natuureilandje Tiengemeten en het natuurgebied Tiendgorzen jaarlijks ongemerkt langs de muurschildering op het gemaal De Eendragt, waaraan Ida Wiersma momenteel de laatste hand legt. En dat komt de kunstenaar en de opdrachtgever waterschap Hollandse Delta goed uit, want hun boodschap moet zoveel mogelijk mensen bereiken.
 2. Jodan Boys wint bij angstgegner, vuurwerk legt derby stil en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Jodan Boys wint bij angstge­gner, vuurwerk legt derby stil en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

  Jodan Boys boekte zaterdag een broodnodige overwinning en deed dat nota bene bij angstgegner Achilles Veen. Als laatste regioclubs mochten ook TAVV en Woubrugge zaterdag hun eerste competitiezege vieren. In de derde klasse werd de derby tussen Bergambacht en Schoonhoven enige tijd gestaakt. Na sportief vuurwerk was er op het veld ook knallend vuurwerk te zien en dat was reden om het duel stil te leggen. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.