Volledig scherm
De Beijerincklaan in Waddinxveen. Het gebied Glasparel in Waddinxveen wordt aan de noordzijde begrensd door de Zesde Tochtweg en het glastuinbouwgebied aan de G. van Dort Kroonweg, aan de oostzijde door de Plasweg en de Beijerincklaan, aan de zuidzijde door de Bredeweg en aan de westzijde door de glastuinbouwkavels langs de Abraham Kroesweg. © 112HM

Distributiecentra van Kippie en Isero naar Glasparel+ in Waddinxveen

Waddinxveen krijgt er in het bedrijvenlandschap Glasparel+ twee distributiecentra bij. Op LogistiekPark A12 vestigt zich Isero IJzerwarengroep en op het businesspark Vredenburgh winkelketen Kippie.

Het nieuwe distributiecentrum van Isero krijgt een vloeroppervlak van 11.000 m2. Isero, onderdeel van een Ierse internationale groothandel in bouwmaterialen, verwacht dat het gebouw volgend jaar zomer wordt opgeleverd. De ijzerwarengroep, sinds 2006 gevestigd aan de Industrieweg in Woerden, heeft ruim 60 vestigingen en meer dan 800 medewerkers.

Koelcellen

Winkelketen Kippie heeft 15.000 m2 aangeschaft, waarvan vooralsnog 6.000 m2 wordt bebouwd. Het distributiecentrum krijgt koelcellen, expeditieruimten, vriesruimten, een verpakkingsafdeling, een serviceruimte en een productieruimte. Van hieruit worden 48 winkels bevoorraad. De bouw begint volgend jaar april. In januari 2020 moet het pand er staan.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omstreken? Schrijf je hier in!

In samenwerking met indebuurt Gouda