De docent instrueert het thuiswerkende kind. Op basisschool De Lelie in Driebruggen werd er vorige week al even mee geoefend.
Volledig scherm
PREMIUM
De docent instrueert het thuiswerkende kind. Op basisschool De Lelie in Driebruggen werd er vorige week al even mee geoefend. © Frank de Roo

Dit bedrijf biedt afstandsonderwijs voor scholen: ‘Maak van deze sluiting geen vakantie’

Scholen braken zich maandag het hoofd over de manier waarop ze leerlingen de komende drie weken van onderwijs kunnen voorzien. Reeuwijker Dieter Möckelmann (45) biedt met zijn bedrijf Like2Teach afstandsonderwijs voor scholen. Nu de scholen vanwege het coronavirus dicht zijn, is er veel interesse.

  1. Op zoek naar verloren tand in Oudewater, een abonnement op 0-0 en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Op zoek naar verloren tand in Oudewater, een abonnement op 0-0 en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

    Na de spannende titelstrijd van vorig seizoen, waren FC Oudewater en Alphia bij hun weerzien in de tweede klasse gelijkwaardig aan elkaar. Behalve op zoek naar de punten, gingen de voetballers tijdens de eerste helft ook gezamenlijk op zoek naar een tand. In het zondagvoetbal verloopt de zoektocht van ROAC naar de punten nog moeizaam. De ‘Rippers’ speelden al voor de derde keer dit seizoen doelpuntloos gelijk. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.