Michael en Jozien Barnhoorn uit Waddinxveen zijn woensdagavond te zien in het RTL-programma De Perfecte Verbouwing dat gepresenteerd wordt door Nicolette Kluijver.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael en Jozien Barnhoorn uit Waddinxveen zijn woensdagavond te zien in het RTL-programma De Perfecte Verbouwing dat gepresenteerd wordt door Nicolette Kluijver. © RTL

Dit stel uit Waddinxveen is vanavond te zien in tv-programma ‘De Perfecte Verbouwing’

Verbouwplannen voor hun oude dijkhuis in Waddinxveen hadden ze al een tijdje, maar Jozien en Michael Barnhoorn hadden geen idee waar ze moesten beginnen. De oproep van het tv-programma De Perfecte Verbouwing kwam dan ook als geroepen. Het stel mocht uit twee ontwerpen van toparchitecten kiezen die ze vooraf te zien kregen met een VR-bril. Vanavond wordt hun aflevering uitgezonden.

 1. Redders gehuldigd door burgemeester Zuidplas voor actie in Moordrecht: ‘Blij dat hij verder kan met zijn leven’
  PREMIUM

  Redders gehuldigd door burgemees­ter Zuidplas voor actie in Moordrecht: ‘Blij dat hij verder kan met zijn leven’

  Op de koude dinsdagmiddag van 21 januari 2020 sprongen Henno Kleiman (53) en Jerry Nagelhout (51) in het water om het leven te redden van de 25-jarige Abdelhakim Benhaddoe. Hij was met z’n auto van de provinciale weg te Moordrecht in het water geraakt. Aan zijn arm trokken ze hem omhoog. Hij was zwaar onderkoeld, maar overleefde het wonderwel. De redders zijn nu, een jaar later, onderscheiden.

In samenwerking met indebuurt Gouda

 1. Hoogste zweefmolen van Europa in zwaar weer door corona
  Play

  Hoogste zweefmolen van Europa in zwaar weer door corona

 2. Vanaf vandaag avondklok van kracht in Nederland
  Play

  Vanaf vandaag avondklok van kracht in Nederland