Een personenauto is vanmiddag in brand gevlogen na een botsing met een vrachtwagen op de N210 tussen Bergambacht en Lekkerkerk.
Volledig scherm
Een personenauto is vanmiddag in brand gevlogen na een botsing met een vrachtwagen op de N210 tussen Bergambacht en Lekkerkerk. © 112HM

Dodelijk slachtoffer zware crash op N210 is 54-jarige man uit Bergambacht

Het slachtoffer dat maandagmiddag om het leven kwam bij een botsing tussen een vrachtwagen en twee auto’s op de N210 bij Bergambacht, is een 54-jarige man uit die plaats. Dat heeft de politie dinsdagmorgen bekendgemaakt.

 1. Er moet íets gebeuren tegen overlastganzen: ‘Eet ze op, het smaakt net als biefstuk’
  PREMIUM

  Er moet íets gebeuren tegen overlast­gan­zen: ‘Eet ze op, het smaakt net als biefstuk’

  Nederland telt zo’n twee miljoen ganzen. De provincie Zuid-Holland heeft er circa 170.000, met name in de polders. Ze vreten het gras op van de boeren, poepen in zwemwater en jagen kinderen én menig volwassene de stuipen op het lijf vanwege hun territoriale gedrag. Kortom, er moet íets gebeuren. Lokale jagers hebben een idee: opeten die ‘kalkoenen van de polder’. ,,Smaakt net als biefstuk.’’
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.