Aan de Burgemeester Lucasselaan kondigt een bord de bouw aan van een horecavestiging en maakt voorbijgangers attent op de mogelijkheid om een van de ‘acht royale bouwkavels’ (minstens 1 miljoen euro) te kopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Burgemeester Lucasselaan kondigt een bord de bouw aan van een horecavestiging en maakt voorbijgangers attent op de mogelijkheid om een van de ‘acht royale bouwkavels’ (minstens 1 miljoen euro) te kopen. © Pim Mul

Een restaurant aan de Elfhoevenplas: aanwinst of bron van overlast?

Komt er een restaurant aan de Elfhoevenplas? Sinds de door de rechter afgekondigde bouwstop is het stil rond ‘Loetje’. Dat kan veranderen als de raad instemt met een nieuw bestemmingsplan. De werkgroep Veilig en Bereikbaar Reeuwijk (VBR) is echter mordicus tegen. ,,Dit plan deugt niet.”

 1. Nieuw hoofdstuk in affaire ‘Loetje’: bewoners zamelen geld in om bouw ‘te groot’ restaurant te verhinderen
  PREMIUM

  Nieuw hoofdstuk in affaire ‘Loetje’: bewoners zamelen geld in om bouw ‘te groot’ restaurant te verhinde­ren

  En masse aan de biefstuk met uitzicht op plas Elfhoeven, op de locatie ‘Loetje’? Vergeet het maar, als het aan de tegenstanders ligt van een volgens hen te groot restaurant. Eerder kregen zij het al via de rechter voor elkaar dat de bouw in Reeuwijk is stilgelegd. Nu hebben zij ‘een stevig bedrag’ ingezameld om alles in het werk te stellen om het plan in zijn huidige vorm van tafel te krijgen.

In samenwerking met indebuurt Gouda

 1. Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'
  Play

  Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'

 2. Klaver heeft liever vliegverbod dan avondklok
  Play

  Klaver heeft liever vliegver­bod dan avondklok