De brand op de Mercuriusweg
Volledig scherm
De brand op de Mercuriusweg © Remco F. Gerritsen

En weer gaat een bestelbus in vlammen op in Waddinxveen

Op de Mercuriusweg in Waddinxveen is vannacht een bestelbus in vlammen opgegaan.

De brandweer werd rond 04.30 uur gealarmeerd. Getuigen meldden knallen te hebben gehoord hebben. De brandweer heeft het vuur met water en schuim geblust. Een tweede auto kon door de brandweer worden gespaard. Die auto liep alleen een gesprongen ruit op.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar sporen van mogelijke daders. Er wordt rekening mee gehouden dat de bestelbus in brand is gestoken, omdat het niet de eerste autobrand is in Waddinxveen.

Het is de vijfde autobrand sinds Kerst. De laatste twee branden, begin deze maand, waren in het noorden van Waddinxveen. En afgelopen augustus was er een autobrand in de wijk Zuidplas.

  1. Klaar met Yahtzee? Bekijk deze tips van de Parkvilla-directeur Marijke Licher
    PREMIUM

    Klaar met Yahtzee? Bekijk deze tips van de Parkvilla-directeur Marijke Licher

    Voor wie murw geslagen van eenzaamheid is of het zestiende potje yahtzee heeft verloren: er is hoop. De kunst- en cultuursector draait, voor zover het kan, op de achtergrond door om ook de diepere lagen van het bestaan te blijven bedienen. Directeur Marijke Licher van het Parkvilla theater in Alphen heeft een lijst met 7 tips opgesteld voor liefhebbers van films, documentaires, theater en kindertheatervoorstellingen die nu veelal gratis online te bekijken zijn.

In samenwerking met indebuurt Gouda