Volledig scherm
PREMIUM
Stand-upcomedian Jeroen Jonker: ,,De grapdichtheid moet hoog zijn.’’ Jonker treedt op 28 februari zelf ook op in StudioGonz. © Pim Mul

Er mag meer worden gelachen in Gouda, vindt stand-upcomedian Jeroen Jonker

Er treden te weinig stand-upcomedians op in Gouda. Dat vindt spreker en comedian Jeroen Jonker, die vanaf eind febuari maandelijks stand-upcomedy avonden gaat houden in de Goudse binnenstad.

Meerdere comedians staan vanaf vrijdagavond 28 februari elke maand op het podium bij StudioGonz in Gouda. Kartrekker achter de optredens is Jeroen Jonker, die trainingen geeft in spreektechnieken en sinds een jaar werkt als comedian. En sinds kort is hij organisator van comedy-avonden, die in Gouda uitgerold worden.

  1. Carnavalsorganisatie boos op politie na escalatie: 'Onschuldige vrouw met wapenstok geslagen’
    grimmige sfeer

    Carnavals­or­ga­ni­sa­tie boos op politie na escalatie: 'Onschuldi­ge vrouw met wapenstok geslagen’

    Een carnavalsfeest in het plaatsje Oudewater bij Gouda is vanavond volledig uit de hand gelopen. Tientallen mensen gingen buiten een café met elkaar op de vuist nadat er een ruit werd ingeslagen. De politie hield drie relschoppers aan en adviseerde inwoners tijdelijk niet in de buurt van de straat te komen. De carnavalsorganisatie baalt stevig van de situatie, maar vindt dat de politie veel te heftig heeft opgetreden.

In samenwerking met indebuurt Gouda