Volledig scherm
Gouda, de Lego winkel op de Lange Tiendeweg gaat uitbreiden. Pieter Boersma: "Er komt een doorgang naar het nieuwe pand en daarmee vergroten we de winkel. Die gaat 21 december open. In het voorjaar hopen wij de eerste Lego Escape room voor kids ter wereld te openen, althans wij denken dat het de eerste is, want vooralsnog konden wij er niets over vinden." © Sandra Zeilstra

Escaperoom in grotere Goudse Legowinkel

De Goudse Legowinkel Playtoday aan de Lange Tiendeweg gaat uitbreiden en krijgt een escaperoom. Ook komt er een themahoek rond Legofilms.

Het groter maken van de speelgoedwinkel is mogelijk door de sluiting van sportspeciaalzaak TienSport in het naastgelegen pand.

De Goudse Legowinkel begon in 2012 kleinschalig aan de Lange Groenendaal, maar groeide daar al snel uit haar jasje. Met de verhuizing naar de Lange Tiendeweg werd het één van de grootste legospeciaalzaken van Nederland. En nu komt er dus weer extra vloeroppervlakte bij.

Het is de bedoeling dat het nieuwe deel nog dit jaar bij de zaak wordt getrokken.  Tijdens de verbouwing is de huidige winkel open. 

In samenwerking met indebuurt Gouda