Volledig scherm
Fatima Kalai-El Mousaoui. © D66 in Waddinxveen

Fatima Kalai (D66) verlaat raad Waddinxveen voor nieuwe baan in Marokko

Fatima Kalai-El Mousaoui (50) heeft haar ontslag ingediend als raadslid voor D66 in Waddinxveen. Ze neemt woensdag 11 december officieel afscheid. Oud-raadslid Art-Jo Wittenberg (51) is haar opvolger.

Quote

Het was een eer om raadslid te mogen zijn. Ik heb mee mogen besluiten over mooie projecten en verbeterin­gen

Fatima Kalai-El Mousaoui

De Waddinxveense heeft als zelfstandig ondernemer in de schoonmaakbranche een nieuwe baan geaccepteerd. De komende maanden is ze in Nederland nog in het kader van een Europese overheidscampagne werkzaam voor een internationaal bedrijf in Hoek van Holland en IJmuiden.

Daarna gaat ze voor een Nederlands bedrijf in de Marokkaanse hoofdstad Rabat aan de slag als adviseur.

Kalai is vanaf 2002 actief voor D66 in Waddinxveen, waar ze al 33 jaar woont. Ze was duo-raadslid van 2002 tot en met 2008. Na nog een poosje afdelingsvoorzitter te zijn geweest, is ze sinds 11 maart 2010 raadslid. ,,Ik zoek liever naar de waarheid op straat”, was daarbij haar opvatting.

Castingbureau

Bijzonder is dat Fatima Kalai op afroep ook betaalde opdrachten deed voor een castingbureau. Daarnaast is ze hulpverlener bij het Rode Kruis in Gouda en het Oranje Kruis in Waddinxveen.

,,Het was een eer om raadslid in het mooie dorp Waddinxveen te mogen zijn. Ik heb mee mogen besluiten over mooie projecten en verbeteringen”, schrijft ze in haar ontslagbrief aan burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Gouda