Foto ter illustratie. Van links naar rechts Ton Vergeer (De Tapperij, BarBier), Joost Zekveld (Gewoon Gouds, Gouds Glas) en Luuk Sluyter (restaurant Belvedère)
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Van links naar rechts Ton Vergeer (De Tapperij, BarBier), Joost Zekveld (Gewoon Gouds, Gouds Glas) en Luuk Sluyter (restaurant Belvedère) © Pim Mul

Financieel steuntje in de rug voor QR-controle Goudse sportclubs en horecazaken

Bezoekers vragen om hun QR-code kost tijd en geld, en dus kunnen Goudse horecazaken en sportclubs bij de gemeente aankloppen voor een financieel steuntje in de rug. Daarmee kunnen zij bijvoorbeeld extra mankracht inzetten.

 1. Lekkerkerk-trainer weggestuurd na opstootje met eigen speler: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Lekkerkerk-trai­ner wegge­stuurd na opstootje met eigen speler: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Het komt zelden voor: een trainer die het aan de stok krijgt met een eigen speler én een collega-staflid. Bij Lekkerkerk zorgde het ervoor dat Dennis Schoonewil vanachter de afrastering zijn ploeg de nacompetitie zag halen. Ook Smitshoek is nog in de race voor promotie, met dank aan Joey Kleijn. De goaltjesdief zat daarmee zijn nieuwe club dwars. Verder is er ophef om de opzettelijke nederlaag van Barendrecht en presteerde zowel Excelsior Maassluis als stadsgenoot VDL het onmogelijke. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek