Gaslek in Waddinxveen.
Volledig scherm
Gaslek in Waddinxveen. © Remco F. Gerritsen

Gaslek bij Plasweg in Waddinxveen gedicht

UPDATEBij de Plasweg in Waddinxveen was vanmiddag een gaslek. Rond 14.45 uur werd het lek gedicht. De brandweer is met meerdere wagens ter plaatse. Bewoners van de wijk Zuidplas wordt verzocht 112 te bellen indien zij gas ruiken. 

Volgens een buurtbewoner was er sprake van een ,,groot gat’’ in de gasleiding en kwam er ,,flink wat gas’’ vrij. ,,Het lijkt of je naast een straaljager staat’’, meldt de bewoner via Twitter.

Het gaslek is ontstaan doordat de aardgasleiding is geraakt tijdens werkzaamheden, zo heeft de brandweer Hollands-Midden laten weten. Medewerkers van netbeheerder Stedin hebben het gat gedicht. Er zaten vier woningen zonder gas.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

  1. Wil (71) werkt als vrijwilliger in de Kaaswaag: ‘Hoe graag ik ook wil, je moet voorzichtig zijn’
    PREMIUM
    Vrijwilligers op leeftijd

    Wil (71) werkt als vrijwilli­ger in de Kaaswaag: ‘Hoe graag ik ook wil, je moet voorzich­tig zijn’

    De helft van alle Nederlanders doet op een of andere manier vrijwilligerswerk. Van gastvrouw bij de schouwburg, tot koffiedame in het verzorgingshuis, materiaalman bij de club of toezichthouder bij het zwembad. Vanwege corona slaat bij veel ouderen de twijfel toe. Wel of niet aan de slag? Wil Prins (71) weet nog niet of ze zich op 1 juli weer achter de toonbank van De Waag in Gouda meldt. ,,Ik wil op mijn gezondheid letten, maar ik mis de mensen ook.’’

In samenwerking met indebuurt Gouda