Een automobilist heeft dinsdagavond een fietser aangereden, is vervolgens honderden meters verderop uit de bocht gevlogen, ramde een geparkeerde auto en kwam op zijn zijkant tot stilstand op de Koningin Wilhelminaweg in Gouda.
Volledig scherm
PREMIUM
Een automobilist heeft dinsdagavond een fietser aangereden, is vervolgens honderden meters verderop uit de bocht gevlogen, ramde een geparkeerde auto en kwam op zijn zijkant tot stilstand op de Koningin Wilhelminaweg in Gouda. © 112HM

Gecrashte auto miste tijdens dollemansrit op haar na kindjes in bakfiets: ‘Hoeveel geluk kun je hebben?’

updateAshley Zoetemelk uit Gouda had dinsdagavond duidelijk een beschermengel op haar schouders. En zij was niet de enige voor wie het bizarre dubbele ongeval in de wijk Korte Akkeren heel anders had kunnen aflopen.

 1. Bulten in hals bij 16-jarige Esley bleken lymfeklierkanker: ‘Heel spannend of ik het zou halen’
  PREMIUM
  video

  Bulten in hals bij 16-jarige Esley bleken lymfeklier­kan­ker: ‘Heel spannend of ik het zou halen’

  De 22-jarige Esley Kok is een van de gezichten van de landelijke campagne tegen lymfeklierkanker. De studente uit Wilnis is te zien op posters en in advertenties en spotjes op televisie. Esley kreeg deze vreselijke ziekte toen ze 16 jaar was. Ze is al jaren genezen verklaard, maar lijdt nog elke dag aan de naweeën van de behandelingen. ,,Van kanker heb je levenslang last.”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”