Volledig scherm
Geluk: Patty Christiaanse en Bram de Jong tijdens hun huwelijksfeest in november vorig jaar. Zij trouwden toen zonder elkaar te kennen voor het tv-programma ‘Married at First Sight’. De twee zijn nu in blijde verwachting van hun eerste kindje. © Screenshot RTL

Goudse Monique tweede kandidate uit het Groene Hart in ‘Married at First Sight’

De Goudse Monique de Haas (59) is de tweede kandidate uit het Groene Hart die gaat ‘trouwen op het eerste gezicht’. Monique trouwt met de voor haar nog volstrekt onbekende Ronald. Of Monique in Ronald de ware Jacob vindt, is de komende weken op zondag te zien bij RTL.

Goudse Monique is niet de enige kandidate uit het Groene Hart die zich voor dit programma heeft opgegeven in de hoop zo de liefde van haar leven te vinden. Ook Milly Scheel (30) uit Woerden hoopt via deze weg de liefde van haar leven te treffen. 

De kandidates zien hun echtgenoten voor de allereerste keer op het moment dat ze voor het altaar staan.  Mocht het huwelijkse leven een van de betrokkenen toch wat tegenvallen, dan mogen ze het huwelijk na zes weken laten ontbinden. 

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Gouda