Voorzitter Lodewijk de Beukelaar van de Raad van Bestuur van het Groene Hart Ziekenhuis (rechts) en de Goudse burgemeester Pieter Verhoeve maken zich grote zorgen over de omvang van een derde coronagolf.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Lodewijk de Beukelaar van de Raad van Bestuur van het Groene Hart Ziekenhuis (rechts) en de Goudse burgemeester Pieter Verhoeve maken zich grote zorgen over de omvang van een derde coronagolf. © Frank de Roo

Grote zorgen Groene Hart Ziekenhuis over derde golf: ‘Gevaar voor acute zorg en kankerbehandelingen’

coronaDe acute zorg en kankerbehandelingen in het Groene Hart Ziekenhuis zijn in gevaar. Dat zwarte scenario dreigt volgens directeur Lodewijk de Beukelaar van het Groene Hart Ziekenhuis en de Goudse burgemeester Pieter Verhoeve als mensen zich de komende tijd niet goed aan de coronaregels houden.

 1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
  PREMIUM

  Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

  Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”

In samenwerking met indebuurt Gouda

 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Internationale Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek worden strenger beoordeeld'
  Play

  Internatio­na­le Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek worden strenger beoordeeld'