Een jaar na de dood van zijn vader maakt Kevin Schaap (32) een fietstocht van 1400 kilometer om iets terug te doen voor alle mensen die zijn familie negen jaar lang hielpen en ondersteunden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een jaar na de dood van zijn vader maakt Kevin Schaap (32) een fietstocht van 1400 kilometer om iets terug te doen voor alle mensen die zijn familie negen jaar lang hielpen en ondersteunden. © Sandra Zeilstra

Half uur na hun laatste telefoongesprek stierf zijn vader plotseling: nu fietst Kevin 1400 km als eerbetoon

Kevin Schaap (32) uit Gouda verloor zijn vader Arie vorig jaar aan een hartstilstand, na jarenlange problemen met zijn nieren. Om zijn vader te herdenken en geld op te halen voor de Nierstichting, gaat Kevin in twee weken tijd 1400 kilometer fietsen. De tocht eindigt op 16 augustus, de dag waarop zijn vader op 67-jarige leeftijd overleed. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    21

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.