Vera van der Wel wil met een aantal andere lopers Gouda op de kaart zetten met De Halve Marathon van Gouda. Hier met Bart Bezembinder (geelgroen shirt) Pepijn van der Wiel (gestreept shirt) en Stefan Gomes.
Volledig scherm
Vera van der Wel wil met een aantal andere lopers Gouda op de kaart zetten met De Halve Marathon van Gouda. Hier met Bart Bezembinder (geelgroen shirt) Pepijn van der Wiel (gestreept shirt) en Stefan Gomes. © Pim Mul

Halve marathon als stadspromotie voor Gouda

Een groep Goudse hardlopers wil de stad en de omgeving op de kaart zetten met De Halve Marathon van Gouda. Een stichting is inmiddels in oprichting en volgend jaar november moet de eerste editie worden gehouden.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.