Gouda,
Ton Vergeer van BarBier, Nachtburgemeester Malou Dusseldorp en Sandra van Herk willen eind september, het liefst met veel horeca, geld inzamelen voor Moria.
Volledig scherm
PREMIUM
Gouda, Ton Vergeer van BarBier, Nachtburgemeester Malou Dusseldorp en Sandra van Herk willen eind september, het liefst met veel horeca, geld inzamelen voor Moria. © Sandra Zeilstra

Horeca Gouda komt in actie voor door brand getroffen vluchtelingen: ‘Hartverscheurend wat daar gebeurt’

,,Als we ons druk kunnen maken over 1,5 meter afstand in de supermarkt, moeten we dat zeker kunnen over kinderen die op straat moeten slapen.’’ De Goudse nachtburgemeester Malou Dusseldorp, horecaman Ton Vergeer en Sandra van Herk willen via bier- en wijnproeverijen en benefietdiners geld ophalen voor mensen in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos.

  1. Inwoners Bodegraven-Reeuwijk gaan bezuinigingen merken: ‘Hoeveel keuzes moeten we nog maken?’
    PREMIUM

    Inwoners Bodegraven-Reeuwijk gaan bezuinigin­gen merken: ‘Hoeveel keuzes moeten we nog maken?’

    Muzieklessen op basisscholen grotendeels schrappen, groot onderhoud aan monumenten opschorten of hogere huur vragen voor sportaccommodaties. Bodegraven-Reeuwijk moet flink bezuinigen om de begroting voor 2021 sluitend te krijgen. Hiermee is toezicht van de provincie op het nippertje afgewend. ,,We zijn in een zeer benarde situatie beland”, erkent wethouder Dirk-Jan Knol (financiën).

In samenwerking met indebuurt Gouda