Volledig scherm
VV Gouderak was in de uitzending van de Eretribune op sportzender Fox Sports. © Facebook / VV Gouderak

Jo11-1 van VV Gouderak in programma Fox Sports door winnend filmpje

VideoDe Jo11-1 van VV Gouderak waren gisteren even op televisie te zien. Het team was te gast in het programma De Eretribune van televisiezender Fox Sports, omdat het filmpje dat speelster Lotte Overes had ingestuurd voor de programmarubriek Mijn Moment uitgeroepen was als weekwinnaar.

In het filmpje is te zien hoe Lotte, het enige meisje in het team, een assist voor een doelpunt maakt in een wedstrijd tegen CVV Zwervers uit Capelle aan den IJssel.

In het televisieprogramma werd kort aandacht besteed aan het team uit Gouderak. Zo vertelt Lotte in het programma dat ze het niet lastig vindt om het enige meisje in het team te zijn. ,,Eerst vond ik het wel lastig maar je kan ook gewoon wennen en nu is het wel gewoon leuk en pas ik er ook een beetje tussen." Het fragment met het Gouderakse team is hieronder te bekijken.

Liefhebbers van amateurvoetbal kunnen voor de rubriek 'Mijn Moment' van het FOX Sports-programma hun mooiste voetbalmomenten insturen. Iedere week wordt door het programma een winnaar gekozen uit de ingezonden filmpjes. Het filmpje van Lotte is niet de enige inzending uit het Groene Hart dat in de rubriek onder de aandacht werd gebracht. Vorig jaar werd een filmpje van een doelpunt van de jonge speelster Lizzy van SV Donk uit Gouda uitgeroepen tot weekwinnaar.

In samenwerking met indebuurt Gouda