Volledig scherm
Marieke Elsinga © ANP

Marieke Elsinga is haar haar bijna kwijt en Roxeanne heeft iets bijzonders te vieren

RegiobytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, en Instagram - wij smullen ervan. In de rubriek Regiobytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN’ers en celebrity’s.

Maaike Ouboter uit Gouda gaat langs de Nederlandse theaters langs met haar nieuwe album Voordat de tijd ons inhaalt. Voordat ze opgaat, doet ze nog een vreugdedansje.

Roxeanne Hazes uit Vinkeveen had gister iets bijzonders te vieren. Zij en haar vriend zijn 3 jaar samen. ,,Wat begon met een vriendschap tussen twee collega's, eindigde in de vraag: ‘Wil je met mij trouwen.’ Ze hebben samen al veel meegemaakt, blijkt uit de post van de zangeres.

Onnedi uit Woerden gaat op de artistieke tour. Ze laat haar tatoeages  met trots zien. Vanwege de ketting die ze om haar hand heeft, denken volgers dat de Youtuber meedoet aan de online-serie Jachtseizoen. Zou het? 

RTL-presentator Jamai Loman uit Schoonhoven ontwijkt de kou in Nederland en is lekker aan het genieten in Indonesië. Jaloersmakend!

De Goudse radio dj Marieke Elsinga is slachtoffer van Mattie die aan het stofzuigen is. Zou ze haar haar nog hebben? De post heeft verder niks te maken wat ze wilde aankondigen: ze waren gisteravond namelijk te gast bij de Wereld draait door om te vieren dat radio 100 jaar bestaat!

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit het Groene Hart?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Gouda