Showdogs.
Volledig scherm
Showdogs. © Showdogs

Met je hond naar de film? Het kan in Gouda

Mensen die altijd al met hun hond naar de film wilden, kunnen op zaterdag 7 juli terecht bij Cinema Gouda. Dan gaat Showdogs, de nieuwe familiefilm van de makers van Beverly Hills Chihuahua en De Smurfen, in voorpremière. Baasjes en hun viervoeters zijn van harte welkom.

De bioscoop zorgt voor waterbakken en wat lekkers voor de hond. Baasjes moeten wel hun eigen mand meenemen.  De Woerdense Dionne Slagter, winnares van It Takes 2 en bekend als vlogster Onnedi, 'speelt' mee in de film. Zij heeft een rol gescoord in de nieuwe familiefilm Showdogs. Slagter gaat de rol van Daisy, het liefje van politiehond Max inspreken.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gouda en omgeving? Schrijf je hier in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

  1. 
AD-correspondente Ellen Verhaar (72) tikte ‘s nachts eerst haar stuk en kreeg daarna haar tweede zoon
    PREMIUM

    AD-correspon­den­te Ellen Verhaar (72) tikte ‘s nachts eerst haar stuk en kreeg daarna haar tweede zoon

    Vroeger was het ‘hengsten’ op haar typemachine, tot voor kort mailde ze haar stukken. Nu hoeft het niet meer. Na veertig jaar het lokale nieuws voor onder meer AD te hebben gevolgd, stopt Ellen Verhaar (72 jaar, Oude Wetering). Altijd hard werken vond ze niet erg en door haar werk was ze mooi ‘overal bij'. ,,Ik genoot respect en vertrouwen. Tot op het laatst. Dat was belangrijk voor mij.”

In samenwerking met indebuurt Gouda