Volledig scherm
Mohsin met zijn moeder Fadila. © Mohsin op Wereldreis

Mohsin neemt zijn moeder mee op reis

Mohsin Amdaouech (27), bekend van zijn Facebookpagina Mohsin op wereldreis, gaat voor het eerst met zijn moeder op reis.

De Gouwenaar, op Facebook goed voor ruim 60.000 'likes', ging eerder al met zijn vader op reis. Nu is zijn moeder Fadila, die nu al vaak te zien is op zijn sociale media kanalen, aan de beurt. Afgelopen zaterdag vertelde Mohsin het nieuws aan zijn 70-jarige moeder.

,,Ze schrok zich rot. Ze dacht dat ik weer in mijn eentje wegging. 'Gaat hij me nu weer verlaten? Ik pak zijn paspoort af.' Totdat ik zei dat ze mee gaat'', vertelt Mohsin. Zijn video waarin hij zijn moeder vertelt over de reis, ging naar zijn zeggen viraal. Het filmpje is inmiddels 91.000 keer bekeken. 

Vergelijkingsmateriaal

Volgens Mohsin heeft Fadila erg veel zin in de reis. Samen bezoeken ze de Cuba Jamaica, Mexico en Cayman Islands. ,,Mijn moeder vindt het geweldig. Ze heeft geen idee wat ze kan verwachten. Zij gaat dit heel anders beleven, want ze heeft nauwelijks vergelijkingsmateriaal.'' Zijn moeder is eerder in India en Dubai geweest. 

Quote

Iedereen houdt van haar!

Mohsin Amdaouech


,,Ik heb er veel zin in om haar mijn wereld te laten zien. Dit is bij voorbaat al de mooiste reis, omdat ik met mijn moeder ben'', vertelt Mohsin. Of zijn moeder het niet vervelend vindt dat ze gefilmd wordt? ,,Nee hoor, mijn moeder houdt wel van de camera. Ze is echt een onderdeel geworden van mijn kanaal, iedereen houdt van haar!''  Moeder en zoon vertrekken zondag. 

In samenwerking met indebuurt Gouda