GOUDA - Maandagavond 25 januari rond 20.50 uur was brand ontstaan in een bestelbus aan de Sportlaan in Gouda. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de wagen volledig uitbrandde. Onduidelijk is hoe de brand ontstaan is.
Volledig scherm
GOUDA - Maandagavond 25 januari rond 20.50 uur was brand ontstaan in een bestelbus aan de Sportlaan in Gouda. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de wagen volledig uitbrandde. Onduidelijk is hoe de brand ontstaan is. © AS Media

Negen jongeren opgepakt voor opruiing rondom rellen in Gouda, in totaal veertien aanhoudingen

Negen jongeren zijn gisteren door de Goudse politie opgepakt op verdenking van opruiing. Het totaal aantal aanhoudingen in Gouda vanwege rellen of opruiing rondom de ingestelde avondklok komt hiermee op veertien. Dat laat de politie weten. 

 1. Goudse vrouw (30) zag haar auto in vlammen opgaan tijdens onlusten: ‘Lekker voor jullie, riep iemand’
  PREMIUM

  Goudse vrouw (30) zag haar auto in vlammen opgaan tijdens onlusten: ‘Lekker voor jullie, riep iemand’

  Er was getoeter in de wijk, en toen sloegen de vlammen uit hun Skoda Fabia. Bewoners van de Teldersstraat in Gouda-Oost moesten lijdzaam toezien hoe jongeren vlak voor het ingaan van de avondklok en het uitvaardigen van een noodbevel moedwillig hun auto de vernieling in hielpen. ,,‘Lekker voor jullie’, riep een jongen die langskwam toen onze auto net was geblust. Buren zeiden: Wij hebben die avondklok ook niet bedacht’.”

In samenwerking met indebuurt Gouda

 1. 'Rutte mist droom voor volgende generatie'
  Play

  'Rutte mist droom voor volgende generatie'

 2. Hubert Bruls: Versoepelen kan ook in kleine stapjes
  Play

  Hubert Bruls: Versoepe­len kan ook in kleine stapjes