Vooraanzicht van het nog te bouwen hotelgebouw met daarboven appartementen in het noordelijk stationsgebied (Bloemendaalzijde) in Gouda.
Volledig scherm
PREMIUM
Vooraanzicht van het nog te bouwen hotelgebouw met daarboven appartementen in het noordelijk stationsgebied (Bloemendaalzijde) in Gouda. © KCAP

Nu nog een tegelvlakte, maar straks is dit dé plek waar duizenden hotelgasten per jaar slapen en starters wonen

Nu is het een tegelvlakte waar reizigers overheen rennen om de trein te halen. Eind 2023 moet dit de plek zijn waar duizenden hotelgasten per jaar slapen, waar wordt vergaderd, starters wonen en andere Gouwenaars koffie drinken. De plannen om de Bloemendaalzijde van station Gouda levendig te maken, worden steeds concreter. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?