De omstreden pastoor Joost van der Mee neemt op 3 en 4 juli afscheid van zijn parochianen uit Schoonhoven en Haastrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
De omstreden pastoor Joost van der Mee neemt op 3 en 4 juli afscheid van zijn parochianen uit Schoonhoven en Haastrecht. © Stephan Tellier

Omstreden pastoor Van der Mee vertrekt

Pastoor Joost van der Mee neemt op 3 en 4 juli afscheid van zijn parochianen uit Schoonhoven en Haastrecht. Hij verhuist naar Groningen om afvallige rooms-katholieken te wijzen op de door Rome uitgestippelde ‘nieuwe weg’.

  1. Complotdenker Micha Kat (58) opgepakt in Noord-Ierland vanwege bizarre beschuldigingen

    Complotden­ker Micha Kat (58) opgepakt in Noord-Ier­land vanwege bizarre beschuldi­gin­gen

    De voortvluchtige complotdenker Micha Kat (58) is gisteravond in Noord-Ierland opgepakt op verzoek van de Nederlandse autoriteiten, bevestigt het Openbaar Ministerie in Den Haag. De omstreden vlogger hangt in Nederland een celstraf van minimaal zes maanden boven het hoofd. Onder meer het RIVM deed aangifte tegen de omstreden publicist, omdat hij al sinds het begin van de coronacrisis een hetze tegen directeur Jaap van Dissel voert. De rechter in Belfast beslist op zaterdag 7 augustus of Kat wordt overgeleverd aan Nederland.