De bewoners van voormalig verpleeghuis Bloemendaal (rechts met rode jas Jamie van Helden) zijn blij dat ze waarschijnlijk met elkaar kunnen verhuizen naar het GGZ-complex. Op de achtergrond de actievoerende moeder Marije Veen.
Volledig scherm
PREMIUM
De bewoners van voormalig verpleeghuis Bloemendaal (rechts met rode jas Jamie van Helden) zijn blij dat ze waarschijnlijk met elkaar kunnen verhuizen naar het GGZ-complex. Op de achtergrond de actievoerende moeder Marije Veen. © Pim Mul

Opluchting: jongeren die op straat dreigden te belanden, vinden tóch een nieuwe woning

Opluchting bij jonge bewoners van het voormalige verpleeghuis Bloemendaal in Gouda: ze kunnen binnenkort waarschijnlijk verhuizen naar het oude GGZ-behandelcentrum aan de Jac.P. Thijsselaan. De groep was bang op straat te belanden.

 1. Scheids vertrekt onder politiebegeleiding en VDL eruit na periodetitel: lees hier alles over de nacompetitie
  PREMIUM
  voetbal totaal

  Scheids vertrekt onder politiebe­ge­lei­ding en VDL eruit na periodeti­tel: lees hier alles over de nacompeti­tie

  Er zijn nog 27 regioclubs actief in de nacompetitie. Het is de vraag of dit zo blijft, want het doorgaan van Barendrecht-TEC is nog ongewis. Voor VDL is het al klaar. De club uit Maassluis won de derde periodetitel, maar degradeerde zaterdag naar de vierde klasse. De wedstrijd van Zwarte Pijl verliep uiterst tumultueus. Er moest zelfs politie aan te pas komen om de wedstrijd tot een ‘goed’ einde te brengen. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek