Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Politie controleert 108 auto’s in Waddinxveen

Op de Logistiekweg in Waddinxveen zijn tijdens een grote verkeerscontrole 108 auto’s gecontroleerd. De poltie meldt vandaag dat vier automobilisten onder invloed waren van alcohol of drugs.

De controle vond plaats in de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag en werd uitgevoerd door de politie in samenwering met de Koninklijke Marechaussee. Automobilisten werden in de omgeving staande gehouden en vervolgens meegenomen naar de Logistiekweg.

Beslag

Tijdens de controle bleek volgens een bericht van de politie op Facebook dat twee bestuurders niet in het bezit waren van een rijbewijs. Hun auto’s zijn daarom in beslag genomen.

Vier automobilisten waren onder invloed van alcohol of drugs en een bestuurder bleek te rijden met een valse kentekenplaat. Een andere bestuurder reed met een verkeerde kentekenplaat.

Snelheid

Ook werd er gecontroleerd en geverbaliseerd op snelheid en gebreken aan voertuigen. Daarnaast werd er weer veel informatie ingewonnen in het kader van de strijd tegen woninginbraken en mobiel banditisme.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Gouda en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Gouda en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Gouda