De lange rij wachtenden op de Blekerssingel in Gouda.
Volledig scherm
De lange rij wachtenden op de Blekerssingel in Gouda. © AD

‘Prullenbakvaccin’ in Gouda zorgt voor lange rij

Het is een drukte van belang op de Blekerssingel in Gouda. Daar kwam vandaag het eerste ‘prullenbakvaccin’ in Nederland vrij. De overgebleven vaccins blijken razend populair.

6 reacties

 • van Wasltijn

  1 maand geleden
  Ik wil even aangeven dat het niet slim is om hier een vaccin te halen. Dit zijn AstraSeneca vaccins. De jonge mensen krijgen van de GGD echter een andere aangeboden wanneer zij aan de beurt zijn en vaccins mogen niet gemengd worden. Dus dan loop je de 2e prik mis, die wel nodig is.
 • René Evertsen

  1 maand geleden
  Eens was Nederland een topper in logistiek. Nu de Overheid weigert gebruik te maken van die toppers en alles zelf regelt, is dit dan het resultaat. Hoewel ik deze twee jongens hun vaccin van harte gun, is het wel zo dat binnenkort een oudere/kwetsbare overlijd omdat die nog geen vaccin heeft gehad. Pieter Omtzigt vergeleek Nederland met Malta. Met vaccineren kan Nederland niet eens in de schaduw van Malta staan.
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Belachelijk om in een hele lange rij te gaan staan voor een vaccin waarvan je niet weet welke je krijgt, wacht gewoon op je beurt nu begrijp ik dat de registratie zó,n zooitje is,want hoe worden deze "prullenbak vaccins geregistreerd? Allemaal ikke, ikke, ikke, ik noem deze mensen altijd Remy, s.
 • Redacteur AD

  1 maand geleden
  De komende uren is er geen moderator aan het werk. Reacties die nu worden ingezonden, worden morgenochtend gemodereerd.
 • Goeman

  1 maand geleden
  2 gezonde jonge mensen van 20 en 21 jaar zijn nu gevaccineerd en ouderen van 60 jaar moeten nog worden uitgenodigd voor een vaccinatie. Goed dat de vaccins in een arm gezet zijn en niet in de prullenbak belanden. Echter past dit niet in de strategie van kwetsbare groepen eerst.
 1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.