Volledig scherm
Marieke Elsinga. © ANP Kippa

‘Reet’ van Marieke 6 keer zo groot en Bjorn knijpt in billen

regiobytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, en Instagram - wij smullen ervan. In de rubriek Regiobytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN’ers en celebrity’s.

De Alphense Tim Coronel is op een geheime missie. Maar wat deze missie precies inhoudt, dát laat de coureur te raden over. Heb jij een idee?

Angela Groothuizen (Vinkeveen) is samen met het Aidsfonds bij jonge vrouwen met HIV in Zimbabwe. ,,Samen sta je sterk", is haar motto.

En Bjorn Remmerswaal knijpt stiekem in billen bij de toren van Pisa in Italië. ,, Zou hij het gemerkt hebben?", vraagt de uit Bodegraven afkomstige presentator zich af.

Marieke Elsinga uit Gouda had onlangs last van de wind. ,,Throwback naar toen de wind onder m’n jurk waaide en m’n reet 6x (nou ok 2x) groter maakte", schrijft de radio-deejay.

Throwback naar toen de wind onder m'n jurk waaide en m'n reet 6x (nou ok 2x) groter maakte. @mattiemarieke

11.2k Likes, 116 Comments - Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: "Throwback naar toen de wind onder m'n jurk waaide en m'n reet 6x (nou ok 2x) groter maakte...."

Jamai Loman uit Schoonhoven blikt terug op zijn eerste seizoen met het programma All toghether now. ,,Ik wil graag alle 100 juryleden bedanken voor de love en fun de afgelopen weken en dank aan alle talenten die ons podium hebben gekozen.”

Wat een geweldig en succesvol eerste seizoen van @alltogethernow_nl ik wil graag alle 100 juryleden bedanken voor de love en fun de afgelopen weken en dank aan alle talenten die ons podium hebben gekozen. Vanavond de laatste 20:30uur @rtl4

1,797 Likes, 57 Comments - Jamai (@jamailoman) on Instagram: "Wat een geweldig en succesvol eerste seizoen van @alltogethernow_nl ik wil graag alle 100 juryleden..."

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit het Groene Hart?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Gouda