Nico Voogt overhandigt samen met Gouds CDA-raadslid Martijn van der Wind een uit de kluiten gewassen sleutel aan CDA-Kamerlid Chris van Dam om angst voor op slot gaan van Goudse Poort de op en afrit van de A12 onder de aandacht te brengen.
Volledig scherm
Nico Voogt overhandigt samen met Gouds CDA-raadslid Martijn van der Wind een uit de kluiten gewassen sleutel aan CDA-Kamerlid Chris van Dam om angst voor op slot gaan van Goudse Poort de op en afrit van de A12 onder de aandacht te brengen. © Frank de Roo

‘Rijk moet compenseren als toerit A12 Gouda wegvalt’

Als de plannenmakers van het rijk vasthouden aan de geopperde afsluiting van de toerit vanuit Gouda naar de A12 moet het rijk opdraaien voor de kosten voor passende maatregelen. 

 1. Rogier brouwde drankje in lockdown, nu verspreidt zijn limoncello zich ‘als olievlek over het land’
  PREMIUM
  Hoe is het nu met?

  Rogier brouwde drankje in lockdown, nu verspreidt zijn limoncello zich ‘als olievlek over het land’

  Fat Tiger. Misschien heb je het wel eens op een menukaart zien staan. Niet? Dan komt dat moment waarschijnlijk snel. Het drankje werd in de lockdown voor het eerst geproduceerd door twee vrienden uit Oudewater en is op steeds meer plekken te verkrijgen. ,,Langzaam maar zeker verspreidt het zich over het land, als een soort olievlek”, vertelt ondernemer Rogier Duits.
  Oudewater