Terwijl de ballon die door de ventilator met lucht wordt opgeblazen nog op de grond ligt, controleert Roy Hoogendoorn (32) eigenaar van luchtballon.com de touwtjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Terwijl de ballon die door de ventilator met lucht wordt opgeblazen nog op de grond ligt, controleert Roy Hoogendoorn (32) eigenaar van luchtballon.com de touwtjes. © Marlies Wessels

Roy (32) maakt 100 ballonvaarten per jaar: ‘Mooiste vak dat er is, die rust is onbeschrijflijk’

in beeldAls kind maakte Roy Hoogendoorn uit Zevenhuizen al ballonvaarten met zijn opa, nu werkt hij zelf als ballonvaarder. In de vier jaar dat hij het werk doet heeft hij al heel veel zien gebeuren: ,,Zelfs een aantal huwelijksaanzoeken.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”